Per sort, el món canvia. A tot arreu i per millorar. latxula comença en aquest punt, amb les ganes de continuar el camí obert per les primeres dones que van atrevir-se a pujar damunt d’una taula de surf. És el nostre granet de sorra per a que les nostres passions, el surf i l’skate mantinguin la seva essència trencadora i pionera. Més enllà dels estereotips. Perquè ja son milers i milers les noies que surfegen les millors onades i patinen en els skateparks més exigents. I perquè ho fan amb personalitat i amb estil propi

Aquí està latxula.

Al costat de les persones que es senten úniques, autèntiques, poderoses, que es mereixen una marca a la mida.

Quan vam crear Latxula vam pensar en elles. Els hi agrada el que són, el que representen. Obeeixen les seves normes i la paraula límit no forma part del seu vocabulari. Sense por, decidides i segures d’elles mateixes, s’enfronten a la vida amb valentia i ho expressen a través del surf i del skate. O com sigui! Perquè latxula transforma les dificultats en reptes. És oberta i tolerant, ja sigui a l’aigua o al carrer. Latxula és així.

I per això diem que latxula està feta per als qui desprenen goodvibes en el seu dia a dia i han nascut per gaudir i ser lliures.

Parlem ara dela nostra roba.

latxula és una marca creada entre Donosti i Barcelona que recull tota la tradició surfera del nord i el caràcter obert i cosmopolita del Mediterrani.

Per a la confecció de lanostra roba hem confiat en el millors proveïdors perquè volem que rebeu les peces tal icom les hem imaginat. Som exigents però el resultat i la qualitat del producte mereixen la pena. Volem que puguin seguir el vostre ritme de vida.

latxula és una marca diferent, entusiasta i dissenyada pensant en tu. Ja siguis una noia, un noi o el que la teva llibertat decideixi. Perquè sí, latxula la pot portar qui vulgui. No té cap importància, el que compta és que sentis alguna cosa especial quan la duguis.

I sobretot que segueixes sent tu.

#enjoylatxula